Free Hugs

Free Hugs

Příspěvekod Ondřej » 03 zář 2014, 20:59

Free Hugs zná asi každý, ale i tak nastíním o co jde. Jednoduše jde o objímaní se s cizími lidmi zadarmo. Před několika lety to byl celosvětový fenomén a u nás je už několik let. Pro ty, kteří to už zkoušeli, tak se mnou musí souhlasit, že je to zážitek, který je naprosto skvělý. Můžete pomoci druhým lidem, aby se cítili lépe a aby spadl jejich pomyslný kámen ze srdce.

Rád bych tuto akci uspořádal tady v Opavě pravděpodobně na třech místech a to: Dolní náměstí, Horní náměstí a Městké sady. Byli bychom ve skupinkách s transparenty Free Hugs a z druhé strany Objímaní zdarma. Snad do té doby bychom mohli mít i trika, kde by bylo napsáno, že jsme dobrovolníci. Po celou dobu by se dělaly fotky a natáčelo by se to, aby se to pak mohlo sestříhat a udělat z toho video. :)

Kdyby vás cokoliv napadlo, nějaký nápad či podnět, tak sem s ním ať to můžeme vylepšit. :)
Ondřej
Administrátor

Re: Free Hugs

Příspěvekod dobrovolnikpetula » 20 říj 2014, 13:02

Ahojky lidičky.

Já jsem pro tuto akci. Myslím si, že by to mohlo mít úspěch. Jenom mě třeba napadlo, žebychom mohli na ty transparenty kde by bylo napsáno Free Hugs ještě něco namalovat aby to lidi víc zaujalo něco veselého barevného srdíčko atd.
dobrovolnikpetula

Příspěvekod Ondřej » 20 říj 2014, 20:12

Paráda, já jsem pro, to by mohlo vypadat hodně dobře! :) Uvidíme, jak se vyjádří ostatní.
Ondřej
Administrátor

Příspěvekod Veronika » 20 říj 2014, 21:09

Ráda se zapojím :)
Veronika

Příspěvekod Ondřej » 21 říj 2014, 20:24

Souhlasí tedy ostatní, že bychom to udělali někdy příští týden odpoledne? Návrhy, v jaký den pište a domluvíme se. :) Popřípadě pokud by vás něco napadlo.
Jinak já budu moct až někdy od čtvrtka, protože jedu na Barborku s dětmi...
Ondřej
Administrátor

Příspěvekod schoppicka » 22 říj 2014, 16:06

Ahojte :)

Mě se nápad taky moc líbí a bavila jsem se i s kámoškou, která jinak ,,dobrovolnictví" moc nepěstuje ,ale do freehugs by šla. ;) Asi by to chtělo pěkné počasí.
schoppicka

Zpět na Události